nybanner

Støtdempende hjul, fjærbelastede hjul

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

Støtdempende hjul, fjærbelastede hjul

Fjærbelastede hjul bruker en fjæroppheng for å gi en dempet tur og beskyttelse mot støt og vibrasjoner for sensitive belastninger.
Disse industrielle hjulene demper og isolerer støt og vibrasjoner fra røffe overflater for å beskytte last eller innhold i en vogn eller utstyr.

Vi vet alle dette, men det er også noen punkter som brukeren trenger å merke seg.Som under Ø75 mm støtdempende hjul, er lastekapasiteten 400 kg.Betyr at sikkerheten Dynamisk lastvekt er 400 kg.
Her deler vi en kort historie, En av kundene våre sender forespørsel og trenger fjærbelastede hjul,Og lastevekten vår oppfyller deres forespørsel.Men etter kjøpsprøve kaller de oss hjulet fungerte ikke i det hele tatt.

Etter å ha hørt at jeg spør han ett spørsmål. Hva er den totale vekten av utstyret deres. Han sa at den totale vekten bare er ca. 400-500 kg.Men den totale støtdempende støtdempende hjullastkapasiteten på 4 stk er 1200 kg.Og vårens idéarbeidsvekt er mellom 250 kg-400 kg.Det betyr at når vekten av hvert styrehjul er under 250 kg, kan ikke fjærdempingsfunksjonen nå sin beste ytelsesposisjon.Når vekten er for liten, er hjulet nesten som en vanlig ikke-fjærhjul.
Så før du velger støtdempende hjul, vær så snill å mål den totale vekten av utstyret først.


Innleggstid: Aug-06-2021