nybanner

Romvarmere under 10 000: den perfekte måten å slå kaldt og kaldt

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

Romvarmere under 10 000: den perfekte måten å slå kaldt og kaldt

Romvarmere under 10 000: Vinteren er her og her er de beste romvarmerne under 10 000 for mellomstore til store rom.Velg blant toppmerker som Bajaj, Havells og flere for å nyte denne kalde vinteren.
Romvarmere under 10 000: Romvarmere er en av de må ha husholdningsapparater for alle, spesielt i Nord-India.Vinteren kommer og du bør skaffe deg en romvarmer.Hvis du ser etter samme romvarmer for ditt mellomstore til store rom, sjekk ut disse romvarmerne under 10 000.
Dette er våre beste valg for romvarmere å sjekke ut før du kjøper.Denne oljevarmeren har en justerbar termostat som lar deg justere innstillingen etter behov og varme opp et rom på få minutter.Velg den beste fra Amazon i henhold til budsjettet ditt.
Her er de beste romvarmerne for mellomstore til store rom som du bør bruke denne vinteren.Velg i henhold til budsjettet ditt.
Bajaj er en av de ledende produsentene av romvarmere.Denne romvarmeren har internasjonal design og stil, og kommer med 3 oppvarmede seter, slik at du kan justere varmestrømmen etter dine behov.Denne Bajaj-romvarmeren går veldig jevnt, har 9 ribber og en oljefylt radiator, noe som gjør den til en av de beste romvarmerne for mellomstore til store rom.
Den leveres med en automatisk overopphetingsbryter for ekstra sikkerhet.Denne oljevarmeren er utstyrt med et par hjul for å gjøre det lettere for deg å bære.Bajaj Romvarmer Pris: Rs 8440.
Havells romvarmer har overopphetingsbeskyttelse og vippebryter for sikkerhet, samt termostatisk varmestyring med ruller for enkel bevegelse.Denne romvarmeren kommer med en PTC-vifte som også spiller en viktig rolle i jevn varmespredning, noe som gjør den til en av de beste Havells-romvarmerne i India.
Den termostatiske varmekontrollen hjelper varmeren å varme opp rommet ditt raskere enn noen gang, noe som gjør det til en av de beste romvarmerne under 10 000.Havells Romvarmer Pris: Rs 8.490.
Denne oljevarmeren er utstyrt med 9 finner for å få varmen til å nå hvert hjørne av rommet raskere.Den kommer også med en justerbar termostat for å justere romtemperaturen til ønsket romtemperatur.
Den har hjul for enkel bevegelse og disse oljevarmerne varer lenger enn elektriske romvarmere.Morphy Richard Romvarmer Pris: Rs 6599.
Borosil er et av de ledende merkevarene for husholdningsapparater i India.Denne romvarmeren har en hurtigvirkende oljevarmer som effektivt varmer opp et rom på få minutter.Romvarmeren kommer med tre justerbare termostater slik at du kan tilpasse varmeren til dine behov.
Den er ideell for små til mellomstore rom og tilbyr også stille drift, noe som gjør den til den beste romvarmeren under $10 000.Borosil varmeapparat Pris: 9 242 rupier.
Det er en lydløs varmeovn som sprer varmen jevnt, og holder hele rommet varmt.Den har 3 varmemoduser for variabel romtemperatur og har også overopphetingsbeskyttelse med ISI-merkede komponenter.
Dette er en av de beste oljevarmerne på listen vår og vil garantert gjøre vinteren utholdelig og hyggelig.Romvarmer INALSA Pris: 6.575 rupier.
Ansvarsfraskrivelse: Jagran-journalister var ikke involvert i utarbeidelsen av denne artikkelen.Prisene nevnt her kan variere på Amazon.
Jagran English gir deg alle de siste nyhetene fra India og rundt om i verden.Få direktesendte nyheter på engelsk fra India, verden, politikk, underholdning, livsstil, næringsliv, utdanning, sport, teknologi og mer.Abonner på english.jagran.com for de siste nyhetene på engelsk.


Innleggstid: 10. desember 2022