nybanner

Hvordan velge riktig måte å bruke tunge hjul?

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

Hvordan velge riktig måte å bruke tunge hjul?

1. Bæreevne
Lastekapasiteten oppnådd av et enkelt tungt trinsehjul bestemmes av designlastkapasiteten.Bæreevnen til tunge hjul er det grunnleggende og nøkkelkravet til tunge hjul av Z-type.De faktiske bruksforholdene varierer mye, så når man faktisk velger bæreevne til tunge hjul, bør det reserveres en viss sikkerhetsmargin.Med den mest brukte firehjulsinstallasjonen som eksempel, kan du generelt velge følgende to metoder: Velg tre tunge hjul for å bære all vekten.En av de tunge hjulene er av fjæringstype, denne metoden er egnet for bevegelse av lastet gods eller utstyr, de tunge hjulene har stor påvirkning, og grunnforholdene er dårlige, spesielt når totalvekten er stor.
Velg i henhold til 120 % av totalvekten til de fire kraftige hjulene.Denne metoden er egnet for anledninger der bakkeforholdene er gode og påvirkningen av tunge hjul er liten under lastforsendelse eller utstyrsbevegelse.
For det andre, bruken av forholdene på stedet
Velg et egnet hjulmateriale i henhold til de faktiske drifts- og leveforholdene for tunge hjul.Hjulene er i direkte kontakt med bakken, og blir lett angrepet og korrodert av ulike etsende medier på bakken og på bakken og i det omkringliggende sosiale miljøet.Velger vi en feil metode, vil levetiden til tunge hjul forkortes kraftig, arbeid og studier. Miljøet vil også ha en viss innvirkning på bruken av hjul.
3. Rotasjonsfleksibilitet
Høypresisjon kulelager er spesielt glatte og fleksible, spesielt egnet for utstyr av høy kvalitet og stille omgivelser;høykvalitets DuPont engineering plast produksjon sprit lagrene er vidt tilpasningsdyktige til ulike etsende medier;ømfintlige nålelager er fortsatt lett under tungt press;bruk myk gummi, polyuretan-gummi og superelastomere hjul;For å unngå å etterlate stygge spormerker på bakken, velg spesielle grå gummihjul, polyuretanhjul, superelastomer og andre rustfrie hjul.
4. Temperaturkrav
Sterk kulde og varme vil forårsake feil på mange hjul, og det er best egnet for valg av omgivelsestemperatur på hjulene.
5. Andre
I henhold til ulike spesielle krav kan du velge passende tilbehør (se tilbehør for detaljer).Slik som støvdeksel, tetningsring og anti-viklingsdeksel, som kan holde de roterende delene på tunge hjul rene og forhindre ulike fibersammenfiltringer, noe som gjør tunge hjul like fleksible som før ved langvarig bruk.Enkelt- og dobbelbremser kan effektivt blokkere tunge hjul. Svingingen og styringen lar deg holde deg i enhver posisjon.


Innleggstid: 27. desember 2022