nybanner

Grunnleggende valg og funksjonsvalg når du kjøper gummihjul

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

Grunnleggende valg og funksjonsvalg når du kjøper gummihjul

Hovedpunkter for valg og funksjonsvalg Når du skal kjøpe gummihjul, bør du være oppmerksom på følgende punkter: 1. Vekten som hjulene må bære, bør de kjøpte hjulene være større enn denne vekten for å øke levetiden til hjulene;2. Bruken av hjulene skal være jevn Bruk glatte gummihjul, ujevne hjul med trådlim, og rillede jernkjerner;3. Velg lette gummihjul for lette bærende hjul, og trådgummihjul for tung belastning;rillede jernkjerner kreves;4. Kvalitet Valget av hjul bør være fleksibelt og hardt, ellers er det lett å miste lim og avgummi, og det er dyrt i innkjøp og bruk.Den kraftige må ha rillet jernkjerne og trådlim, slik at levetiden blir lang og billig i bruk.Uansett hvilken type hjul er det ingen elastisitet og hardhet, kvaliteten vil ikke være god.Grunnleggende egenskaper til gummihjul.

1. Når gummiprodukter støpes, presses de under høyt trykk og kan ikke elimineres på grunn av sammenhengen i den elastiske kroppen.varierer etter art), Det vil ta en stund å roe seg ned og stabilisere seg.Derfor, i begynnelsen av utformingen av et gummiprodukt, uansett formel eller form, er det nødvendig å nøye beregne og matche.Hvis ikke, er det lett å få produktstørrelsen til å være ustabil, noe som resulterer i lav produktkvalitet.

2. Gummi er en smelte- og termoherdende elastomer, mens plast er en smelte- og kaldherdende elastomer.På grunn av de ulike hovedtypene av sulfider varierer også temperaturområdet for støping og herding av gummi betydelig, og det kan til og med påvirkes av klimaendringer og innetemperatur og luftfuktighet.Derfor må produksjonsforholdene til gummiprodukter justeres moderat når som helst.Hvis ikke, kan det være forskjeller i produktkvalitet.


Innleggstid: 26. desember 2022