nybanner

Dyreinnredning er en bedårende trend ingen kjøper

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

Dyreinnredning er en bedårende trend ingen kjøper

Noen aspekter ved det tradisjonelle voksenlivet er ofte forbundet med kjæledyr.Jeg har ikke kommet til det stadiet ennå – hovedsakelig fordi en av romkameratene mine er allergisk mot katter (mitt favorittdyr) og fordi kjæresten min ser ut til å tro at dyr "burde kunne drepe deg" for å ha verdi.
De av oss som ikke har (eller aldri kommer til å ha) kjæledyr kan trøste seg i en merkelig og herlig ny boliginnredningstrend: dyreinnredning.Og nei, jeg snakker ikke bare om leopardprintede puter – jeg snakker om en fullt opplyst bordlampe med leopardprint.
Jeg er ikke sikker på hvem som først bestemte at interiørdesign i hjemmet skulle ligne en dyrehage, en safaripark eller et annet dyrelivsentrert miljø.Men noen gjorde det, og avgjørelsen ble forsinket.Ulike forhandlere (nemlig Urban Outfitters og Anthropologie) selger nå slangelignende speil, løvelignende vaser og hundelignende lysestaker i oppussingsavdelingene deres.
Jeg synes denne historien er et vanskelig kjøp.Men sannheten er at hjemmeinnredningsscenen er fullstendig fylt med dyreinspirerte ting, og jeg fant rundt hundre verdifulle gjenstander som måtte trimmes i redigeringsprosessen.
Kanskje du er imponert over denne morsomme lille moten, eller kanskje du finner den glorete på en ikke så søt måte.Uansett kan du ikke bare klandre dyr for å være søte, for mye av dem gjør alt dårlig.Bruk noen minutter, og du kan finne denne overraskende elegante – et snodig tillegg til ethvert hjem eller leilighet som trenger en liten oppfriskning.
Nedenfor finner du 37 dyredekorasjoner som passer til regningen – du kan finne en (eller to) verdt å legge til hjemmet ditt.
Tenk deg at de omgir spisebordet ditt.(Det finnes også versjoner av kanin, hakkespett og hjort.)
For de som er veldig glad i katter (eller Himalaya saltlamper), vil de ha en kattformet Himalaya saltlampe.


Innleggstid: 11. desember 2022