nybanner

7 punkter for oppmerksomhet ved montering av hjul

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

7 punkter for oppmerksomhet ved montering av hjul

Riktig montering av hjul gjør det mye lettere å flytte og flytte gjenstander, men ulike kombinasjoner av hjul har forskjellige effekter på utstyrets bevegelse:
1. Installer 3 hjul, alle tre hjulene er det svingbare hjulet.
Tre svingbare hjul installasjonskombinasjon, er egnet for tønneformen og den lille utstyrshåndteringen, den gode manøvrerbarheten er bedre enn monterer den samme spesifikasjonen 4-hjuls installasjonsmåten.

2.Installasjon av 3 hjul, 1 svinghjul og 2 stive hjul.
Installasjonskombinasjonen egner seg for kortdistansehåndtering av lavt gravitasjonssenter, middels og lett utstyr med god retningskontroll og økonomi.

3.Installasjon av 4 hjul, to svingbare hjul og to stive hjul.
Installasjonskombinasjonen av to stive hjul er en konvensjonell monteringsmodus, med de to fremre stive hjulene og de bakre to bevegelige svingbare hjulene nær rekkverket.Egnet for langdistansehåndtering av tungt utstyr, økonomisk og slitesterk.

4.Installasjon av 4 hjul
Alle er diamantformet layoutdesign med 4 stive hjul, egnet for lang lineær transport av tungt utstyr og kan ikke brukes i arbeidsflate med skråning.

5. Installer 4 hjul, to svingbare med bremsehjul og to stive hjul.
To stive hjul foran og to svingbare med bremsehjul bak.Denne monteringsmetoden er egnet for langdistanse og skrånende veidekke.

6. Installer 4 hjul, som alle er svingbare hjul.
Alle er egnet for kortreist transport av tungt utstyr, og har utmerket retning.De brukes ofte i fabrikker og verksteder for å installere turnaround.Har utmerket retningsevne og brukes ofte til omsetning i butikkgulvet.

7, Installer 6 hjul, 4 svingbare hjul, 2 stive hjul.
Denne installasjonskombinasjonsmodusen er egnet for tungt utstyr og utvidet bord for langdistansetransport, god håndtering, for horisontal kontaktflate.


Innleggstid: juli-07-2021